GT Yacht Brokers heeft de laatste maanden flink aan de weg getimmerd en opende zoals u wellicht weet het kantoor aan de jachthaven in Breskens. Victor Van Heuverwyn is de jachtmakelaar die u graag ontvangt voor bemiddeling van schepen aan de Nederlandse kust van de Westerschelde tot aan de Noord Franse havens. Met het nieuwe seizoen in aantocht start traditioneel de verkoop van schepen vaak na de bootshow in Düsseldorf. Op de markt van gebruikte zeilboten waren we de laatste maanden zeer actief en werden er uit onze lijsten in Stellendam en Breskens weer volop schepenverkocht. Om dit aanbod weer aan te vullen hebben we nieuw in de lijst  op www.gtyachtbrokers.com weer een divers nieuw aanbod zoals Pogo 30, Dufour 365, Dufour 34 Performance J-92S, Dehler 39SQ, Dehler 38, Dehler 36, XP-50 en een Saffier 26E. Mocht u eens een kijkje willen nemen dan bent u van harte welkom of surf eens naar onze website.

Op de beurs in Düsseldorf werden we aangenaam verrast door de grote bezoekersaantallen die we mochten ontvangen zowel op de stand van Dehler maar ook die van Moody. We waren aanwezig met de Moody 54DS, een super schip waar we hier voor u een kleine tour hebben op video. Moody dat deze winter het contract met Dixon Yacht Design verlengde en daarmee het kenmerkende Moody DNA voortzet voor de komende modellen.

Op de Dehler stand net als afgelopen jaren de kenmerkende drukte, nog steeds heeft Dehler een ongekende aandacht op bootshows en zo ook op de grootste en meest bekende indoor beurs die van Düsseldorf. Met Karl Dehler zelf op de stand en de modellen Dehler 34 tot Dehler 46 tot onze beschikking waren de negendagen bootshow wederom een succes. hier vindt u een tour op de Dehler 46 het vlaggeschip. De nieuwe Dehler 34 die meer dan goed werd getest in alle Europese magazines

werd zeer intensief bezocht door nagenoeg alle zeilliefhebbers uit diverse landen. Zo ook Nederland waar we inmiddels de eerste Dehler 34 modellen aan het afleveren zijn.U vindt overigens de Facebook pagina van Dehler Benelux hier:  Dehler Facebook Pagina Kortom een drukke periode breekt weer aan, uitleveren en op naar het voorjaar. Wilt u uw schip verkopen? Bel ons en kijk of we voor u een op maat gemaakt voorstelkunnen presenteren, we helpen u graag vanuit Stellendam of Breskens via info@gtyachtbrokers.com U bent van harte welkom

Met Dehler zullen we op de HISWA RAI in Amsterdam staan van 8 tot 13 maart met de Dehler 34. De nieuwste telg uit de Dehler range werd al eerder verkozen tot cruising boot of the year en is door de HISWA genomineerd tot boot van het jaar 2017. Op de beurs maakt u kennis met een Dehler 34 die voorzien is van diverse opties als stuurwielen, cruising pakket, competition packet en een alle B&G navigatie items. We nodigen u graag uit in Amsterdam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Start typing and press Enter to search

Dehler 34carbon sail 2