Dehler 34 “a legend is reborn”

30 jaar geleden ontwikkelde Dehler de Dehler 34, een zeiljacht dat zeer snel zijn plaats veroverde in de wereld. Met meer dan 1300 gebouwde jachten was de Dehler 34 de start van een nieuw Dehler tijdperk en bepalend voor het merk.

De Dehler 34 werd het nieuwe DNA van het bedrijf en een revolutie in de wereldwijde jachtbouw. Tevens werd het de eerste performance cruiser.

De slimme combinatie van sportief zeilen en comfortabel cruisen. Hiermee bereikte de Dehler 34 al snel een cult status.
Hoe kunnen we beter het 30 jaar bestaan van de Dehler 34 vieren dan met een nieuw model van de Dehler 34. Hierbij willen we u voorstellen de nieuwe Dehler 34 een modern jacht met mooie lijnen en de vertrouwde Dehler kenmerken.

Het jacht werd getekend door Judel & Vrolijk & Co ze staan voor snelle, comfortabele zeiljachten met een modern interieur. Zoals bij alle Dehler zeiljachten speelt de sportiviteit een prominente rol, zo ook bij de Dehler 34. Het ontwerp met de lange waterlijn zorgt voor maximale prestaties.

Karl Dehler, hoofd ontwikkeling van Dehler is zeer enthousiast over de nieuwste Dehler. “De nieuwe Dehler 34 is een meesterwerk” Ze is ontworpen als luxe performance cruiser met een zeer grote binnen ruimte. Het is een comfortabel jacht dat voor de sportieve zeiler compleet kan worden opgebouwd met eigen keuzes.

Er zijn diverse mogelijkheden om de Dehler 34 op eigen inzicht aan te passen. Het carbon frame is standaard en geeft mogelijkheden voor uw eigen wensen.
Exterieur heeft de Dehler 34 sportieve en elegante lijnen en gelijkenissen met de succesvolle modellen als Dehler 38, Dehler 46 en Dehler 42. De gestroomlijnde raampartij geeft de boot veel licht van binnen maar ook een super elegant gelijnd uiterlijk. De lage en ruime kuip maakt het schip sportief en geeft genoeg ruimte voor een lekker ontbijt met de familie of een lange tocht op zee.

Maar Dehler is niet alleen bekend om zijn prestaties op het water. We staan inmiddels ook bekend om comfort aan boord met slimme degelijke oplossingen.(o.a. uni deur concept) De hoge afwerking graad is standaard, al jaren. De ronde en warme rondingen gecombineerd met elegante afwerkingen creëren een modern en functioneel interieur.

De Dehler 34 kan voorzien worden van alle extra’s als zwemplateau, gefixeerde boegspriet, carbon mast en alle navigatie opties precies zoals de klant wenst.

De eerste Dehler 34 zal in augustus te zien zijn bij uw dealer voor Nederland en België

A Legend is Reborn

www.dehler.nl

https://www.dehler.com/us/boats/dehler-34.html

Start typing and press Enter to search

42 boot kleinHull zonder deck