Dienstverlening GT Yachtbrokers

Naast bemiddeling in tweedehands jachten en verkoop van nieuwe zeiljachten biedt GT Yachtbrokers de volgende diensten aan:

ZOEKOPDRACHT VOOR UW IDEALE ZEILJACHT

U kunt bij GT Yachtbrokers kosteloos een zoekopdracht plaatsen. Wij gaan dan voor u op zoek naar uw ideale schip. Indien u uw contactgegevens achterlaat via ons contactformulier kunnen we u tevens op de hoogte houden van ons laatste schepenaanbod. Voor u dé manier om uw droomschip te vinden.

gt-yachtbrokers-boot-zoeken

TAXATIES

GT Yachtbrokers is als beëdigd jachtmakelaar en taxateur bevoegd waardebepalingen uit te voeren ten behoeve van verzekering of financiering van een jacht. De staat van onderhoud, leeftijd en kwaliteit (gebruikte materialen, reputatie van de werf), achtergrond / historie van het schip en de vraag/ aanbod- situatie in de markt zijn slechts een greep uit de factoren die de waarde van een jacht bepalen. Als u het contactformulier invult zullen we contact met u opnemen en u een prijsopgave doen toekomen.

FINANCE & INSURANCE

Het oplossen van problemen op het gebied van registratie, verzekering, financiering etc., die een eventuele verkoop van uw jacht in de weg kunnen staan is ons dagelijks werk.

REGISTRATIES

Scheepsregistratie biedt zekerheid. U kunt met een geregistreerd schip te allen tijde het eigendom van het schip aantonen. Ook voor een scheepshypotheek is registratie in één van de kadasters een vereiste. GT Yachtbrokers is u graag van dienst met de voorbereiding van de documenten voor de teboekstelling en kan u adviseren over de verschillende registratievormen.

DELIVERIES

Voor het overvaren van zeil- of motorjachten beschikken wij over een bestand van ervaren en gekwalificeerde delivery-schippers die uw schip kunnen overvaren van of naar de gewenste bestemming. Ook is het mogelijk om via GT Yachtbrokers het transport van uw jacht over de weg of op een transportschip te organiseren.

BOUWBEGELEIDING

Door onze jarenlange ervaring hebben wij goede contacten met zeer uiteenlopende jachtwerven en service-bedrijven. Wanneer u van plan bent een specifiek schip te laten bouwen kunnen wij samen met u de meest geschikte werf bepalen en het bouwtraject begeleiden.

Start typing and press Enter to search