Het voorjaar laat langzaam de eerste zonnestralen zien en de eerste fanatieke zeilers zien we op de haven verschijnen. De traditie leert dat Boot Düsseldorf de start is van het nieuwe seizoen. Vanaf deze beurs denken de meeste watersporters weer aan hun boot en de heerlijke tochten op de Nederlandse wateren. Zo ook bij ons in de havens, de eerste rondjes zijn inmiddels gevaren door een aantal zeilers en de meeste beginnen al driftig te poetsen.

Diverse refit projecten komen tot een einde en na de winter hebben we nog en aantal gebruikte schepen afgeleverd. Baltic, X Yacht, Dehler en Beneteau First zullen nu pas vertrekken. Nieuw aanbod op de lijst van www.gtyachtbrokers.com is inmiddels online u vindt ze hier. Zo mochten we afgelopen week verwelkomen een Salona 60, Jeanneau SO40, Doug Peterson 51, Jeanneau Sun Fast 3200, Grand Soleil 43, Hanse 400 en een Grand Soleil 43 (2015). Kortom, volop nieuwe schepen in onze lijst.

IMG_2957

Begin maart bezochten we met onze Dehler 34 de HISWA Amsterdam Bootshow. Een zeer druk bezochte beurs met weer veel aandacht en ruimte voor de presentatie van de Dehler 34. Een hit mogen we het stiekem toch wel noemen deze Dehler 34. Komende maanden komen er diverse schepen binnen in zowel de toer als de competition uitvoering. De Dehler 34 www.Insails.com heeft vier weken terug de eerste overwinning geboekt tijdens de winterwedstrijden. Het team dat deze winter de basis legt voor het wedstrijdseizoen 2017-2018 is een aantal weken geleden begonnen met trainen en tunen van de Dehler 34 en zal het seizoen starten op onze Dehler thuisbasis Stellendam gedurende de van Uden Reco.

Wilt u eens op onze schepen komen kijken dan bent u natuurlijk van harte welkom. Verkoop vanuit onze verkoopsteiger of vanuit uw eigen ligplaats? alles is mogelijk en bespreekbaar.

Start typing and press Enter to search

beurs 2017DEH_CC_100_1.1_A_NL_Ziltonline_0717 foto